Concert de Nadal a la capella de Sant Magí, a càrrec del cor DaCapo.

Excel·lent concert el que oferí la formació, el dia 28 de desembre, a la capella de sant Magí.

El conjunt fundat l’any 2012, està format per un grup de cantaires provinents principalment del Camp de Tarragona. La majoria han rebut ensenyaments musicals als conservatoris de Tarragona i Vila-seca i alguns d’ells continuen els seus estudis musicals o es dediquen professionalment a la música.

Sota la direcció de Gerard Ramos, ha actuat a Tarragona, Barcelona, Igualada, Granollers, La Selva del Camp, Valls, Salou, la Pobla de Mafumet i Flix. Ha compartit escenari amb músics com el pianista Albert Guinovart, l’organista Joan Seguí, amb qui la passada temporada va interpretar Rejoice in the Lamb de B. Briten, i el quartet Melt.

Des del setembre d’enguany és dirigit per Lars Isdhal, director noruec format a l’Academia Superior de Música de Noruega, afincat a cavall entre Barcelona i Oslo i on dirigeix diversos cors.

La capella de sant Magí, del Portal del Carro de Tarragona es va omplir totalment per gaudir d’unes excel·lents i conjuntades veus que van oferir el repertori següent:

 

A Hymn to te Virgin

Eit barn er født i Bethlehem

O magnum mysterium

Les dotze van tocant

Immortal Bach

Adventi ének

El desembre congelat

Stars

Nit de vetlla

O magnum mysterium

The Deer’s Cry

El noi de la mare

 

Davant de l’èxit de les seves interpretacions van cloure el concert amb el tradicional Fum Fum Fum.

La Confraria de Sant Magí màrtir de Tarragona, agraeix al cor DaCapo l’elecció d’aquest espai tan emblemàtic pels tarragonins.